Sporttoestellen

Van tennistafel tot compleet voetbalveld, Boer levert tientallen verschillende sporttoestellen voor actieve buitensporten. Kenmerkend voor alle sporttoestellen is de topkwaliteit van ontwerp en voor speeltoestellen gebruikte materialen.

Sporttoestellen voor elk budget

Het plaatsen van een eenvoudig voetbaldoel op een veldje kan al uren plezier opleveren. Basketbalringen, een basketbalpaal of complete set met basket, bord en paal; een pleintje is snel ingericht tot prachtige sportieve speelplaats met de sporttoestellen van Boer. Boer levert oplossingen op maat en heeft sporttoestellen voor elke budget.

Oplossingen op maat

Zo kan Boer u ook van dienst zijn bij het inrichten van een volledig sportveld. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een multiveld, waarbij met een hekwerk, een kooidoel en een basketbalring de sporten voetbal en basketbal verenigd worden in een duurzame en moderne speelomgeving. Maar er zijn meer sporten die altijd populair zullen blijven, bijvoorbeeld tafeltennis, trampolinespringen en volleybal. Boer speelt hier op in door een range aan vaste buitenopstellingen te leveren die na plaatsing bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn, ideaal voor toepassing op camping of recreatiepark.

Behendigheid en evenwicht

Ook individuele sporten komen aan bod in het programma sporttoestellen van Boer. Bruggen, diverse evenwichtsbalken, duikelrekken, slingertoestellen of een volledig trimparcours behoren tot de mogelijkheden om een leuke, actieve speelruimte in te richten voor jong en oud.

Speeltoestellen voor waaghalzen

Ook voor de sportieve waaghalzen zijn speeltoestellen verkrijgbaar. Skatende kinderen kunnen naar hartenlust spectaculaire capriolen uithalen op de beschikbare schansen, barrières, half pipes of grindrails. Al deze sporttoestellen zijn samegesteld uit polyester, beton of RVS en kunnen in blanke uitvoering of diverse beschikbare RAL-kleuren geleverd worden.

Bekijk alle mogelijkheden online met behulp van de handige speeltoestellen productfilter.

Sluiten